Aarhus Airport står i dag som en topmoderne lufthavn i international liga. Over de sidste to år er lufthavnen blevet gennemmoderniseret  og udvidet til dobbelt størrelse. Der er dømt kvalitet over hele linjen –  kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay, og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.
Mød direktør Brian Worm og Director Route Development Oliver V.W.Petersen og hør hvilke tanker der ligger bag at skabe en lufthavn, hvor du hurtigt og effektivt kan rejse ud i verden på forretningsrejse eller ferie.

Hvordan arbejder man med at tiltrække nye flyruter og etablere samarbejder med flyselskaber og rejsebureauer. Hvilke destinationer vil jyderne gerne rejse til ?
Dertil hvordan lufthavnen vil lykkes med at servicere 1,5 millioner gæster inden for en årrække.

Vi kommer rundt i hele lufthavnen –  båre på landsiden og “airside” så husk billed-id og lad de skarpe knive og sakse blive hjemme.

Program
16.00 Ankomst og indskrivning
Velkomst v. CEO AAR Brian Worm og formand ATG Henrik Kleis
Status Aarhus Airport – v/CEO Brian Worm
Routes 24 – v/CEO Brian Worm og Director Route Development Oliver V.W.Petersen
Rundvisning i den nye lufthavn
17.30 Afslutning med netværk over en forfriskning
Tilmelding til arrangementet sendes senest TIRSDAG27. SEPTEMBER

til sekretariatschef  Bente H. Steffensen  ATG

bente.h.steffensen@gmail.com

Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24, 8560 Kolind

Aarhus Transport Group, Rådhuspladsen 5, 1. tv. 8000 Aarhus C
www.aarhustransportgroup.dk