Kilde: AAR

SAS udvider sommerprogrammet med daglige flyvninger til Oslo fra den 30. juni. Det giver østjyderne mulighed for en kortferie i Oslo eller at hoppe videre til ikoniske norske destinatoner.

I slutningen af juni får østjyderne endnu bedre muligheder for at rejse et smut til én af de nordiske byer, der markerer sig i rækken af storbydestinationer, der er must see. Hovedstaden Oslo er over det seneste årti eksploderet som et kosmopolitisk samlingspunkt med arkitektur, museer og restauranter i verdensklasse. Oslo er en af Europas hurtigst voksende byer og med sine nye kvarterer, innovative madkultur, mode og kunstscene er Oslo en by, der har udviklet sig til en eksotisk citybreak-destination, der lægger sig i samme liga som Aarhus, Stockholm og København.

”Storbyferier er blandt de mest populære ferieformer, og i år er udvalget begrænset. Derfor er det godt set af SAS, at de sætter Oslo på afgangstavlen som en helt ny sommerrute. Folk har besøgt de mest hypede hovedstæder, og der er en generel tendens til, at rejsende vender blikket mod andre europæiske større byer med et rigt udbud af kultur, gastronomi og shopping. Oslo er en up-coming storbydestination og med daglige returflyvninger giver SAS østjyderne mulighed for at tjekke ind i den norske hovedstad eller bruge Oslo som hub til andre norske destinationer”, siger Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Nye arkitektoniske vartegn har givet byen et helt nyt udtryk de senere år. Således kan Oslo bryste sig af blandt andet af et operahus i verdensklasse, hvor man kan gå på taget, bydelen Akers Brygge og i efteråret 2020 åbner det spritnye 13-etagers Munch Museum, hvor Norges verdensberømte maleri ’Skriget’ kan nydes med Oslos skyline som bagtæppe. Oslo er tæt på naturen, så det er oplagt at kombinere by-stemningen med cykel- eller vandreture i grønne fjeldrige omgivelser. Hvis der står mere vild natur, unikke bygder eller Vestlandet på ønskesedlen, giver Osloruten god forbindelse til andre norske destinationer som blandt andet Bergen, Lofoten, Trondheim og endda den nordlige vildmark, Svalbard. SAS præsenterer et samlet ’fly-drive’ tilbud, så man kan booke hele rejsen inklusive fly, overnatning og lejebil via sas.dk.

Den nye sommerrute mellem Aarhus og Oslo er på afgangstavlen fra den 30. juni til og med august 2020. Fra september forventes ruten at være tilbage på normal frekvens med fire afgange mellem Aarhus og Oslo i hverdagene og en returflyvning om søndagen. Sommerruten tilfører en ekstra kapacitet på 10.000 sæder på SAS’ rute mellem Aarhus og Oslo.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Tina Baungaard-Jensen, kommunikationschef hos Aarhus Airport på telefon +45 41 28 10 01 eller mail tbj@aar.dk