Velkommen til dette års nytårsfrokost, der i år afholdes i et samarbejde mellem Aarhus Transport Group og Østjyske Speditører. Til nytårsfrokosten har vi lavet aftale med Christian Waldstrøm, der leverer et meget  interessant indlæg om netværk i og uden for ens organisation.

NYTÅRSFROKOST 2022
7. marts 2022 kl. 11-13
Program:
Kl. 11:00 Indskrivning, netværk og kaffe
Kl. 11:10 Velkomst v/ bestyrelsesformand Jan Dam Poulsen, Østjyske Speditører, og bestyrelsesformand Henrik Kleis, Aarhus Transport Group.
Kl. 11:15 Oplæg: Hvor godt kender du din egen organisation?
v/ forsker på Aarhus Universitet, rådgiver og foredragsholder Christian Waldstrøm
Kl. 12:00 Frokost
Kl. 13:00 Tak for i dag
Afholdes hos Hotel GUESTapart, Tueager 5, 8200 Aarhus N

Hvor godt kender du din egen organisation? v/ Christian Waldstrøm
Organisationer fungerer på alle mulige andre måder end hvordan vi formelt har skåret dem til og kun få udnytter det potentiale, der ligger i deres netværk. Særligt når vi skal forstå både store forandringer og de mange små, komplekse og kaotiske skift i dagligdagen, er der brug for at kunne se sin organisation som netværk og forstå at de organisatoriske netværk både kan gøre os mere og mindre smidige.
Christian Waldstrøm har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk og er i dag en af de førende danske forskere, rådgivere og foredragsholdere inden for organisatoriske netværk. Han er vice-institutleder, lektor og studieleder på Aarhus Universitet og er kåret som Årets Underviser. Han er desuden forfatter til bøgerne ’Ledelse af Netværk’, ’Corporate Networking’ og ’Netværksanalyse – en introduktion’.

Tilmelding:
Tilmelding på e-mail til bente.h.steffensen@gmail.com senest den 24. februar 2022
Gratis for én ansat per medlemsvirksomhed. Ved flere tilmeldinger er prisen 400 kr. + moms per person.
No-show fee eller afmelding senere end 26. februar 2022: 400 kr. + moms.