ATG inviterer til morgenmøde om innovation og digitale megatrends.

Program:

Kl. 07.30 – 08.00: Morgenmad & check-in

kl. 08.00 – 08.30: Indlæg ved Institut for Fremtidsforskning

kl. 08.30 – 10.00: Indlæg ved Torben Storgaard (Devoteam), Ole Østergaard (Klean) & Jens Jacob Aarup (Inspari)

En lille forsmag på indlægsholdernes fokuspunkter

Institut for Fremtidsforskning – Fremtidens havn

En række megatrends tilsiger, at fremtidens havn og de behov den skal imødekomme vil være ændret. Havnen skal i stigende grad ikke kun anvendes til godsomsætning, men også benyttes af virksomheder, som af forskellige årsager ønsker at etablere operation, produktion, distribution mv. på havnearealerne. Nye teknologier skaber nye muligheder og nye krav til havnen og dens operation skaber behov for at gentænke havnen; havnenes relation til det omgivende samfund og hvordan havnen bedst skaber værdi og hvilke rammer, der bedst sikrer dette i samarbejde med sine stakeholders. IFF vil kort præsentere de trends, som vi har analyseret vil have betydning for fremtiden havn. V. Martin Kruse, Senior Executive Advisor & Futurist.

Devoteam, Torben Storgaard fra

Hvordan skabes sammenhæng mellem nuværende forretningsapplikationer og Digitaliseringsstrategi?

Torben Storgaard fra Devoteam vil komme med eksempler på hvordan virksomheder i forskellige brancher arbejder med digitalisering og skaber sammenhæng til deres forretningskritiske applikationer.

Klean, Ole Østergaard

Mennesker, teknologi og forretning skal gå hånd i hånd. Mennesker og kultur kommer først og teknologien må ikke stå i vejen, når der skal skabes bæredygtige

digitale forretningsløsninger. Mød Ole Østergaard, CEO Klean, der har et stærkt fokus på dette mantra. Ole har analyseret mere end 70 virksomheders digitale modenhed og har et klart billede af,

hvor udfordringerne i transformationsøkonomien ligger. Ole giver dig konkrete anvisinger på, hvordan du sætter transformationsprocessen igang og kommer i mål.

Inspari, Jens Jacob Aarup

Data som et vigtigt aktiv i virksomheden. Mængden af data vokser og vokser omkring os, og virksomheder og organisationer anvender i større større grad data som et vigtigt aktiv. Det giver mulighed for at træffe bedre beslutninger, opnå fælles indsigt og konkurrencemæssige fordele. Samtidig giver kombinationen af data og kunstig intelligens (AI) helt nye muligheder for at forudsige fremtiden og komme med relevante anbefalinger. Jens-Jacob Aarup, CEO i Inspari sætter lidt perspektiv på hvorfor data og kunstig intelligens er relevant, og hvordan man kommer i gang.

Tilmelding

Det er gratis at tilmelde sig arrangementet, men der er et no-show-fee på 300 kr.

Tilmelding sendes til Sekretariatschef, Bente Steffensen på: bente.h.steffensen@gmail.com

Download indbydelsen Morgenmøde_september_2019