Pressemeddelelse 17. april 2019

Mandag den 29. april kl. 15.30 har Aarhus Transport Group (ATG) fokus på både godstransport og persontransport – til lands, til vands og i luften, når ATG som noget nyt afholder årsmødemøde i forlængelse af generalforsamlingen.

Årsmødet byder på indsigt og debat omkring både gods- og persontransport, når transportminister Ole Birk Olesen og investor i Aarhus Airport, Jens Stausholm er klar med aktuelle oplæg.

Ministeren står overfor et folketingsvalg, hvor også regeringens store infrastrukturplaner vil blive et valgtema. Derfor forventer vi et interessant og fremadskuende indlæg fra Ole Birk Olesen.

Jens Stausholm står med sin investering af såvel økonomi som engagement i Aarhus Airport overfor en udviklingsproces, som skal sikre lufthavnens fortsatte succes som et attraktivt udgangspunkt for flyrejser i Jylland. Her forventer vi spændende perspektiver på lufthavnens fremtid og i særdeleshed vækstpotentialer.

Havnepanel drøfter Aarhus Havns udviklingsmuligheder

Vi stiller skarpt på, hvad det vil sige at drive en effektiv havn til gavn for både by- og erhvervsliv. Her vil et havnepanel drøfte rammer og forudsætninger for udvikling og fastholdelse af en velfungerende og effektiv havn. Debatten styres af formanden for ATG, advokat Henrik Kleis.

Panelet består af

  • CEO Jesper Kristensen, Unifeeder A/S
  • Adm.direktør Carsten Jensen, Molslinien
  • Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen og
  • Salgsdirektør Peter Sørensen, Danske Fragtmænd

Efter årsmødet afvikles foreningens årlige generalforsamling.

Fakta om ATG:

ATG involverer sig tæt i alle transportrelaterede emner og engagerer sig i arbejds- og styregrupper omkring infrastruktur og byudvikling.

En aktiv bestyrelse har med udgangspunkt i egne markante kompetencer og netværk adgang til indsigt og viden, som sættes i spil i foreningens interesse. Gennem 2018 har foreningen haft en stabil medlemsfremgang – en fremgang der ser ud til at fortsætte i 2019.

Yderligere oplysninger:

Årsmøde og generalforsamling afvikles hos Aarhus Havn, Vandvejen 7.

Download hele indbydelsen her: årsmøde_generalforsamling_2019 eller tilmeld dig via denne formular