London – første rute udenfor Norden genåbner fra Aarhus Airport

Kilde: Aarhus Airport

Aarhus Airport tager nu hul på næste etape af genåbningen af flyruter. Det sker, når lavprisselskabet Ryanair går på vingerne lørdag den 4. juli og sætter kursen mod Stansted i London. Således kan foodies, fodboldfans, kulturryttere og powershoppere igen flyve direkte fra Aarhus til en af verdens mest populære storbydestinationer, som man aldrig bliver færdig med. Det er godt også nyt for Aarhus Airport, som vurderer det som et stort skridt i den rigtige retning.

 

”Det har stor betydning for Aarhus Airport, at Ryanair genetablerer den første rute til et større Europæisk land så hurtigt efter genåbningen. Det er et vigtigt signal fra flyselskabets side om, at de gerne vil sikre forbindelse ud i verden for østjyderne, og det matcher rigtig godt i forhold til de tilkendegivelser, vi får fra vores gæster. Mange er klar til at rejse ud, og vi håber, at der snart er grønt lys på flere af ruterne til internationale destinationer”, siger administrerende direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

 

På nuværende tidspunkt kan man flyve fra Aarhus direkte til København, Bornholm samt Oslo, og fra den 4. juli suppleres rutekortet med to ugentlige afgange til London Stansted. I august måned udvides der til fire ugentlige afgange, og fra oktober forventes ruten at være tilbage i topform med fem ugentlige afgange vinteren over.