Auto-Flow bliver til ECIT Automate

Vi er glade for at kunne meddele, at Auto-Flow er blevet en del af ECIT-koncernen. ECIT er den virksomhed i Skandinavien, der betjener flest SMV-virksomheder inden for digital automation, forretningssystemer, IT-infrastruktur, -services og finansielle services.

Som i mange ægteskaber skifter vi navn. Vi skifter til ECIT Automate. Vi forbliver et selvstændigt selskab og du vil blive betjent af de samme personer. Det at vores bagland og antallet af medarbejdere udvides voldsomt betyder, at vi får udvidet familien med kompetencer inden for IT Sikkerhed, IT Infrastruktur, økonomisystemer, finansielle services og Microsoft 365. ECIT er fx Danmarks største VISMA leverandør til SMV-virksomheder, men leverer alle Microsofts ERP og software løsninger.

.

MERE OM ECIT AUTOMATE

ECIT – DANSK STIFTET SELSKAB NU I 10 LANDE

ECIT Automate er en del af ECIT, som er stiftet af danskeren Peter Lauring. Det er i dag en norsk registreret IT-koncern med en omsætning på 2,5 mia. NOK. Koncernen er repræsenteret i 10 lande og har stærke kompetencer inden for IT Rådgivning, ERP-platforme, software og finance/administraion. Auto-Flow bliver RPA-virksomheden (Robot Process Automation) i koncernen og vil udvide ECITs aktiviteter med Digital Automation.

I ECIT arbejder vi sammen henimod en fremtid, hvor digitale assistenter har overtaget de kedelige gentagne indtastninger, hvor relevant information om virksomheden leveres direkte til os, og hvor vores e-mail indbakker og e-bokse tømmes, sorteres og arkiveres automatisk. Med digitale assistenter kan dine medarbejdere bruge tid på de opgaver, der udnytter medarbejderens fulde potentiale. Det sikrer større medarbejdertilfredshed, effektivisering og ressourceoptimering. Det giver kortere svartider og mere tid til at udnytte nye og spændende forretningsmuligheder.

NYE AUTOMATISERINGSPRODUKTER

Grunden til det gode familieskab i ECIT er, at vi i ECIT Automate leverer digitale assistenter både som cloud og hostede robotter. Vi har udviklet branchespecifikke digitale assistenter til advokater, revisorer, industri, fagforeninger, handels- og e-handelsvirksomheder, ejendomsadministration mv.

Vi har udviklet digitale assistenter både som standardrobotter i en cloud-ydelse (Digitale Assistenter-as-a-Service) og i kundernes egne serverløsninger. Det seneste er en række digitale assistenter, som sætter turbo på, når man anvender ERP systemet e-conomic.

HVAD BETYDER DET FOR DIG SOM KUNDE

  • Du vil fremover skulle se på et nyt logo, skrive til en ny mail og se på et nyt fælles website.
  • Personerne bag vil forblive de samme – men med endnu flere ressourcer. 🙌🏻

Du kan allerede i dag kontaktes os på 2447 7727 og på vores nye hjemmesider på

https://www.ecit.com/dk/it/digitale-assistenter/ og https://www.ecit.com/dk/it/digital-forretningsudvikling/

Venlig hilsen

Peter Sigetty Bøje / CEO

ECIT Automate

+45 2020 7727

PS vi automatiserer også IT afdelingers arbejde 😉

PPS Exceed your potential (alle har ret til en digital assistent) 😊