Kilde: ALC Aarhus Logistics Center

Pressemeddelelse ALC – Aarhus Logistics Center overdrager areal til APM Terminals

Styrket fokus på kerneydelser

Hos ALC tilbyder vi på Aarhus Havn en bred vifte af services indenfor logistik, stevedoring og lager. De seneste tre år har vi ligeledes opbygget vores egen containerterminal på havnen. Den har vi dog valgt at overdrage til APM Terminals med virkning fra 1. september, da vi ikke har den nødvendige arealkapacitet til videre udvikling.

Det betyder derfor, at vi fremadrettet vil fokusere vores indsats på den eksisterende kerneforretning, hvor vi har en solid position i Aarhus. Her råder vi over en moderne maskinpark samt 50.000 kvm lagerfaciliteter, der omfatter lagerkapacitet godkendt til fødevarer.

”Gennem de seneste år har vi set en god udvkling i vores kundeportefølje, ligesom vi har optimeret og udvidet vores vifte af serviceydelser. Vi vil de næste år fortsat have fokus på at udvikle vores kerneforretning til gavn for både eksisterende og nye kunder. Frasalget af containerterminalen giver os mulighed for at samle kræfterne omkring de aktiviteter, der har været grundstenen – og fortsat vil være grundstenen – i ALC’s forretning”, siger Jan Dam Poulsen, adm. direktør for ALC.

Indenfor stevedoring er vi specialiserede i at håndtere en bredt udsnit af skibslaster og former for gods. Vores services omfatter konventionel, bulk samt ro/ro – ligesom vi de seneste år har opbygget stor erfaring inden for projektgods og heavy lift med blandt andet håndtering af store antal vindmøllekomponenter.

Indenfor lager og distribution håndterer vi både store og små opgaver – og baseret på kunderne behov kan vi tilbyde tilpassede lagerløsninger, pick & pack, emballering, cross docking og distribution.

Vi arbejder sammen med vores kunder om at effektivisere og optimere deres logistikflow. Det gør vi med respekt for sikkerhed og miljø, som er væsentlige elementer hos ALC. Vi prioriterer vores arbejdsmiljø, så vi kan fastholde den højeste sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og samarbejdspartnere.

Om ALC – Aarhus Logistics Center
ALC blev grundlagt i 2010 ved sammenlægning af flere virksomheder på Aarhus Havn. I 2015 blev forretningen styrket og udvidet gennem opkøb af Cargo Service. I dag beskæftiger ALC omkring 60 faste medarbejdere.

Kontakt: Jan Dam Poulsen, mobil 5336 5272