Kilde: Aarhus Airport

Rune Hansen skal bidrage til at opdyrke og gro samarbejdet med eksisterende og nye flyselskaber for at udbygge antallet af ruter og destinationer fra AAR.

Rune Hansen kommer direkte fra luftfartsorganisationen IATA – International Air Transport Association i Genève. Her har han arbejdet de sidste seks år blandt andet som Manager for Sustainability & Environment, hvor han har samarbejdet med IATA’s medlemsskare bestående af 300 luftfartsselskaber omkring den aktuelle bæredygtighedsagenda.

Rune Hansen besidder en omfattende viden om luftfartsselskabers forretningsmodeller, flyflåder og rutenetværk, ligesom han bringer et solidt netværk og stærke relationer til flyselskaber og rejseselskaber med ind i ruteudviklingsteamet.

Rune Hansen, som har en kandidatgrad i Tourism fra Aalborg University, vil indgå som en central del af lufthavnens fortsatte forretningsudvikling – ikke mindst op imod 2024, hvor Aarhus Airport og Aarhus by er vært for Routes Europe, der er verdens næststørste luftfartskonference.

Rune Hansen er tiltrådt den 1. marts 2023.