“At Scan Global Logistics, we exist to make the world a little less complicated. We are a global logistics organization with employees and partners all over the world. As well as our leading position in the Nordic market, our global transportation network enables us to reach even the most remote corners of the world.”

“Inspari er et af de mest fokuserede konsulent -og softwarehuse inden for business intelligence-markedet. Baseret på mange års erfaring tilbyder vi specialiseret viden om Performance Management og Microsoft-baserede business intelligence-løsninger.”

“Som kunde i Spar Nord får du det bedste af to verdener; du har din rådgiver tæt på, og et bagland af specialister at trække på. Vi rådgiver og deler den nyeste viden om alt det, der er vigtigt for dig omkring dine bankforretninger.”

“Vores organisationsfilosofi tager udgangspunkt i kundens behov og baserer sig på en delegering af faglig kompetence og beslutningskraft til de kundevendte enheder.”

“ALC blev etableret den 1. april 2010 ved sammenlægningen af flere erfarne virksomheder på Aarhus havn. ALC står derfor den dag i dag som en moderne, kompetent og konkurrencedygtig logistikvirksomhed med services og ydelser inden for logistik, lager, stevedoring og shortsea container terminal på Aarhus havn.”

“COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder.”

Kontaktpersoner: Regionsdirektør Jasper Kyndi & Projektchef Lise Præstegaard.

“I MT Højgaard skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Når vi skriver “skaber”, er det fordi, at vi som moderne entreprenør ikke bare bygger og opfører, men også tænker, udvikler og tager ansvar for alle de fysiske rum, vi som mennesker færdes i. Det gælder uanset, om det handler om boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum. Sådan har vi gjort i 100 år.”

Kontaktpersoner: Projektudviklingschef  Mads Bue Mørk & Afdelingschef Henrik Olesen.

“Aktieselskabet CBH står bag Domis-koncernen, der gennem en årrække har investeret i og udviklet en række større ejendomsprojekter. Ved sin involvering og sit engagement har Domis opbygget en stærk portefølje af succesfulde ejendomsprojekter og et stort netværk af stærke samarbejdspartnere. Overordnet tema for projekterne har været at skabe gode rammer for liv i byen med kvalitetsboliger og konstruktive rammer for virksomheder.

Koncernen arbejder ud fra en tredelt bæredygtigheds-filosofi, hvor løsningerne dels skal være økonomisk bæredygtige på både kort og lang sigt, hvor de skal være miljø- og energimæssigt bæredygtige, og hvor de sluttelig skal være socialt bæredygtige, både overfor ejere, lejere og nærmiljø.

Domis-koncernen er ung og dynamisk, præget af iværksætteri og entrepreneurship, hvor man i håndteringen af komplekse projekter og opgaver ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger.”

Kontaktpersoner: Medstifter & Partner Nicolai Hommelhoff.

“Jyske Bank er grundlagt i 1967 og er tredjestørste pengeinstitut på det danske marked, næststørste danske pengeinstitut (SIFI-bank siden 2014). Jyske Bank har et landsdækkende afdelingsnet (98 danske afdelinger og 2 udenlandske (oktober 2018) og tilbyder derudover rådgivning via telefon og online medier. Dertil kommer en række selvbetjeningsløsninger.”

Kontaktpersoner: Leder Erhverv, Thomas Amstrup.

“Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 330 medarbejdere. Vi bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Og vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering.”

Kontaktpersoner: Advokat, partner Jesper Petersen-Bach.

“Hos Devoteam leverer vi ekspertrådgivning inden for digital forretningsudvikling og innovativ teknologi. Globalt set, er vi 7000 dedikerede eksperter, som bistår vores kunder i rejsen mod digital succes. Vi er tilstede i 18 lande i Europa og Mellemøsten og har over 20 års erfaring med at med at transformere virksomheders it-infrastruktur.”

Kontaktpersoner: Partner Torben Storgaard.

“Vi rådgiver om digital transformation og udvikler digitale løsninger. Hver dag hjælper vi vores kunder med at udvikle deres digitale forretning. Opgaverne og løsningerne er forskellige, men fælles for dem alle er et fokus på at udvikle sammen.”

Kontaktpersoner: Adm. Direktør Ole Østergaard.

“Lundsøe blev grundlagt i 2001, under navnet Støvring Køl og Frys, af nuværende ejer Søren Søe-Larsen. På daværende tidspunkt havde han allerede søsterselskabet Lundsøe Transport og Spedition A/S som blev stiftet i 1998. Lundsøe har udvidet over flere omgange. Senest med vores pakkeri i Nørresundby, frysehus på Aarhus havn og frysehus på Grønlandshavnen hvilket gør at vi nu råder over mere end 10.000 pallepladser.”

Kontaktpersoner: Adm. Direktør Søren Søe-Larsen & Økonomichef  Bruno Kold Larsen.