“Entreprenør med 80 års erfaring. Selvom firmaet er nyt, har vi videreført de kompetencer, der kan føres tilbage til 1931, hvor civilingeniør Christian Gottfred Jensen grundlagde firmaet C.G. Jensen.

I 1961 overtog Skanska aktiemajoriteten, og under Skanskas vinger opkøbte C.G. Jensen i løbet af 1990’erne flere større entreprenørselskaber. I 1998 skiftede alle selskaberne navn til Skanska Jensen A/S, og i år 2000 ændredes navnet til Skanska Danmark.”

“We transport cargo and passengers every single day serving customers in the Baltic Sea and North Sea areas. With more than 170 weekly freight departures, 80 of which take passengers, Finnlines provides efficient shipping services.
In addition to sea transportation, we provide port services in Finland in the ports of Helsinki, Turku and Naantali.”

“Vi trækker stregerne til morgendagens samfund. Med et bredt felt af ekspertiser bidrager NIRAS til at løse en lang række af de største samfundsudfordringer. Vi har 2.200 ansatte på 51 kontorer i 27 lande. Vi har projekter i 108 lande. Vi arbejder med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning.”

“Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København,  Aarhus og London. Kromann Reumerts rådgivning er altid tilpasset, så den er relevant for den enkelte klient. Vi tror på, at vi yder den bedste rådgivning i nærværende samarbejde med klienten og på baggrund af et indgående kendskab til dennes organisation og forretning. Det gør os i stand til at levere løsninger, der er brugbare, handlingsorienterede og værdiskabende for klienten – også på længere sigt.”

“A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. Vi er en familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed. Vi løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.”

“Sinding & Co. er en aktiv samarbejdspartner med fokus på langsigtet værdiskabelse. Vores mål er at sikre, at vore kunders investeringer i fast ejendom optimeres i hele ejendommens livscyklus, så ejendommen til enhver tid udgør et attraktivt investeringsobjekt. Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at vores kunder opnår overblik, indsigt, udbytte og tryghed i samarbejdet med os.”

“Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med kontorer i Aarhus, Aalborg og København. Vi har i løbet af de seneste 20 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv.”

“Resultatet af vores arbejde kommer alle til gode. Bedre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtigt fibernet og sikre havneanlæg. For en god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse, udvikling og vækst.”

“Aarhus Håndværkerforening er en aktiv forening, som markerer sig i byen og blandt medlemmerne: De små og mellemstore virksomheder i Aarhus.”

“At Martin Bencher we celebrate Initiative, Team Effort and Innovative Thinking.

We act with Integrityand Respectfor others and the environment. Our Vision is Logistics Made Easy. We deliver Shipping and Forwarding Services to Customers Worldwide.”

“MOE er en af Danmarks førende rådgivere inden for Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. Vi leverer kompetent og engageret rådgivning til både offentlige og private kunder.

Vi er en multidisciplinær ingeniørvirksomhed med 900 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.”

“REMA 1000 Danmark A/S er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – og det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!.”

“Himmerlands Grovvarer A/S er et troværdigt og reelt alternativ til de store aktører i markedet. Vi har detail afdelinger i Skals, Rostrup, Aars og Skalmstrup, samt en foderfabrik på Århus Havn. Således kombinerer Himmerlands Grovvarer A/S stordriftsfordele og høj faglig kompetence med det nære, lokale og personlige, hvilket altid har været helt afgørende værdier for vores virksomhed.”

“I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på ét vigtigt punkt: Vi er ejet af en forening af kunder. Forenet kan vi mere for kunderne og for samfundet. Og fordi vi er foreningsejede, kan vi som noget helt særligt give tilbage til kunderne, når det går godt.”

“AAK has more than 140 years of experience of innovating and customizing solutions based on vegetable oils and fats. In close collaboration with our customers, we use our expertise to create added value across the food, confectionery, and cosmetics industries.
AAK should be the first choice for customers whose production relies on value-adding vegetable oil solutions. This is what has made AAK the world’s leading producer of speciality and semi-speciality vegetable oils and fats.”

“Investeringsforeningen Gudme Raaschou tilbyder dig seks investeringsafdelinger, der til sammen sikrer dig en bred risikospredning på aktivklasser og regioner. Afdelingerne rådgives af Gudme Raaschou Asset Management, hvis historie rækker tilbage til 1925. Gudme Raaschou Asset Managements erfarne porteføljemanagers er alle specialister inden for deres felt. På udvalgte produkter rådgives afdelingerne af underrådgivere med særlig ekspertise inden for aktivklassen.”

“Det er AAKJAER Landinspektørers målsætning at være blandt de førende i branchen indenfor den tekniske udvikling, og firmaet råder derfor over de nyeste og hurtigste opmålings- og IT-systemer. Vi servicerer både større private og offentlige virksomheder samt landbruget, private grundejere og bygherrer m.fl.”

“Bring løser hverdagslogistikken for små og store virksomheder i hele Norden. Hos os får du hjælp til alt fra e-handel til lægemiddeltransporter. Vi håndterer pakker, bud, post og gods. Vi kan lagre dine varer og har erfaring med tempereret fødevarelogistik. Vi kan installere den bestilte vaskemaskine for dine kunder, bære den nyindkøbte sofa ind og samle den.”

“Ejendomsselskabet Olav de Linde er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 500.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København.

De senere år har vi desuden skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til både erhvervs- og boliglejemål.”

“Senti is an open source IoT Service Platform that offers a unified cloud service for collecting, processing, and visualising data.

Senti is helping public and private decision makers and citizens dramatically improve insights to create sustainable decisions and behaviours. We do this by actively visualising and benchmarking IoT and open Smart City data.”

“Som medlem af Østjyllands Vognmandsforening er du samtidig medlem af Dansk Transport & Logistik (DTL). DTL har ca. 2.000 medlemmer, som råder over 11.000 vare- og lastbiler, 59 lokomotiver og en lønsum på 5,3 milliarder kroner.

DTL varetager medlemmernes politiske interesser over for politikere og myndigheder både i Danmark og EU. Østjyllands Vognmandsforening taler b.la. vognmændenes sag lokalt i Østjylland b.la. ved kontakt til kommuner, Aarhus havn m.v..”

“APM Terminals operates one of the world’s most comprehensive port and integrated inland service networks. We’re uniquely positioned to help both shipping line and landside customers grow their business and achieve better supply chain efficiency, flexibility and dependability.”

“Colliers er en international førende rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme.
Vi har kontorer i 68 lande og har 17.000 medarbejdere, der beskæftiger sig med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger.”

“At Scan Global Logistics, we exist to make the world a little less complicated. We are a global logistics organization with employees and partners all over the world. As well as our leading position in the Nordic market, our global transportation network enables us to reach even the most remote corners of the world.”

“Inspari er et af de mest fokuserede konsulent -og softwarehuse inden for business intelligence-markedet. Baseret på mange års erfaring tilbyder vi specialiseret viden om Performance Management og Microsoft-baserede business intelligence-løsninger.”

“Som kunde i Spar Nord får du det bedste af to verdener; du har din rådgiver tæt på, og et bagland af specialister at trække på. Vi rådgiver og deler den nyeste viden om alt det, der er vigtigt for dig omkring dine bankforretninger.”

“Vores organisationsfilosofi tager udgangspunkt i kundens behov og baserer sig på en delegering af faglig kompetence og beslutningskraft til de kundevendte enheder.”

“ALC blev etableret den 1. april 2010 ved sammenlægningen af flere erfarne virksomheder på Aarhus havn. ALC står derfor den dag i dag som en moderne, kompetent og konkurrencedygtig logistikvirksomhed med services og ydelser inden for logistik, lager, stevedoring og shortsea container terminal på Aarhus havn.”

“COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder.”

Kontaktpersoner: Regionsdirektør Jasper Kyndi & Projektchef Lise Præstegaard.

“I MT Højgaard skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Når vi skriver “skaber”, er det fordi, at vi som moderne entreprenør ikke bare bygger og opfører, men også tænker, udvikler og tager ansvar for alle de fysiske rum, vi som mennesker færdes i. Det gælder uanset, om det handler om boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum. Sådan har vi gjort i 100 år.”

Kontaktpersoner: Projektudviklingschef  Mads Bue Mørk & Afdelingschef Henrik Olesen.

“Aktieselskabet CBH står bag Domis-koncernen, der gennem en årrække har investeret i og udviklet en række større ejendomsprojekter. Ved sin involvering og sit engagement har Domis opbygget en stærk portefølje af succesfulde ejendomsprojekter og et stort netværk af stærke samarbejdspartnere. Overordnet tema for projekterne har været at skabe gode rammer for liv i byen med kvalitetsboliger og konstruktive rammer for virksomheder.”

Kontaktpersoner: Medstifter & Partner Nicolai Hommelhoff.

“Jyske Bank er grundlagt i 1967 og er tredjestørste pengeinstitut på det danske marked, næststørste danske pengeinstitut (SIFI-bank siden 2014). Jyske Bank har et landsdækkende afdelingsnet (98 danske afdelinger og 2 udenlandske (oktober 2018) og tilbyder derudover rådgivning via telefon og online medier. Dertil kommer en række selvbetjeningsløsninger.”

Kontaktpersoner: Leder Erhverv, Thomas Amstrup.

“Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 330 medarbejdere. Vi bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Og vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering.”

Kontaktpersoner: Advokat, partner Jesper Petersen-Bach.

“Hos Devoteam leverer vi ekspertrådgivning inden for digital forretningsudvikling og innovativ teknologi. Globalt set, er vi 7000 dedikerede eksperter, som bistår vores kunder i rejsen mod digital succes. Vi er tilstede i 18 lande i Europa og Mellemøsten og har over 20 års erfaring med at med at transformere virksomheders it-infrastruktur.”

Kontaktpersoner: Partner Torben Storgaard.

“Vi rådgiver om digital transformation og udvikler digitale løsninger. Hver dag hjælper vi vores kunder med at udvikle deres digitale forretning. Opgaverne og løsningerne er forskellige, men fælles for dem alle er et fokus på at udvikle sammen.”

Kontaktpersoner: Adm. Direktør Ole Østergaard.

“Lundsøe blev grundlagt i 2001, under navnet Støvring Køl og Frys, af nuværende ejer Søren Søe-Larsen. På daværende tidspunkt havde han allerede søsterselskabet Lundsøe Transport og Spedition A/S som blev stiftet i 1998. Lundsøe har udvidet over flere omgange. Senest med vores pakkeri i Nørresundby, frysehus på Aarhus havn og frysehus på Grønlandshavnen hvilket gør at vi nu råder over mere end 10.000 pallepladser.”

Kontaktpersoner: Adm. Direktør Søren Søe-Larsen & Økonomichef  Bruno Kold Larsen.

“Molslinjen er et dansk rederiselskab, som driver kommerciel færgefart på Kattegat mellem Sjælland og Jylland samt i Østersøen mellem Ystad og Rønne.”

“Nordic Seaplanes er et dansk flyselskab, der siden maj 2016 har drevet en rute med vandfly imellem Aarhus og Københavns havn.”

“Danske Transportmedier har eksisteret siden 1997 og binder i dag hele transportbranchen sammen gennem journalistik, services og events.”

“Greybird Pilot Academy er en pilotskole ved Aarhus Lufthavn, der uddanner privat- og erhvervspiloter samt laver type ratings på ATR, Boeing, Airbus.”

“Johannes Sørensen & Sønner er en transportvirksomhed som tilbyder kørsel, krantransport og stor erfaring med affalds- og genanvendelsesløsninger.”

“Historien om Søstrene Grene starter i Aarhus i 1973, da ægteparret Inger Grene og Knud Cresten Vaupell Olsen åbner en butik, som skal vise sig at blive lidt ud over det sædvanlige. Ægteparret sætter sig for at skabe en helt ny form for butik, der kan sætte scenen for vidunderlige, sanselige oplevelser. Et sted, hvor kreative og nysgerrige sind kan trives. De kalder butikken for Søstrene Grene, men i dag kendes konceptet også som ”Anna og Claras vidunderlige verden.”

“Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS blev grundlagt af Anders Nielsen i København i 1882. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen. ANCOTRANS er et af Danmarks ældste generationsfirmaer. Siden 1970’erne har transport af alle former for skibscontainere været vores hovedaktivitet.”

“SDK Gruppen er en dynamisk virksomhed i vækst. En virksomhed med målsætningen om kontinuerligt at udbygge kerneforretningen for at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser dine ønsker og forventninger.

Vi faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien i Nordeuropa.”

“SDK Gruppen er en dynamisk virksomhed i vækst. En virksomhed med målsætningen om kontinuerligt at udbygge kerneforretningen for at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser dine ønsker og forventninger.

Vi faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien i Nordeuropa.”

“Forventningerne til advokatydelser, og den måde de leveres på, ændrer sig hurtigt. Vi hilser forandringerne velkommen, for vi er opdraget til at omstille os hele tiden. Vores tilgang er baseret på ordentlighed og et innovativt mindset, ikke mindst når det kommer til udvikling af digitale løsninger. Vi sætter en ære i at hjælpe kunder, der deler disse værdier.”

“Danish Stevedore A/S er en dynamisk og alsidig virksomhed, der tilbyder en bred vifte af transport- og logistikløsninger indenfor godshåndtering, losning, vejtransport og søtransport. Vi er specialiseret i at tilpasse stevedoring og transportløsninger til den enkelte kundes behov.”