“Historien om Søstrene Grene starter i Aarhus i 1973, da ægteparret Inger Grene og Knud Cresten Vaupell Olsen åbner en butik, som skal vise sig at blive lidt ud over det sædvanlige. Ægteparret sætter sig for at skabe en helt ny form for butik, der kan sætte scenen for vidunderlige, sanselige oplevelser. Et sted, hvor kreative og nysgerrige sind kan trives. De kalder butikken for Søstrene Grene, men i dag kendes konceptet også som ”Anna og Claras vidunderlige verden.”

“Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS blev grundlagt af Anders Nielsen i København i 1882. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen. ANCOTRANS er et af Danmarks ældste generationsfirmaer. Siden 1970’erne har transport af alle former for skibscontainere været vores hovedaktivitet.”

“SDK Gruppen er en dynamisk virksomhed i vækst. En virksomhed med målsætningen om kontinuerligt at udbygge kerneforretningen for at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser dine ønsker og forventninger.

Vi faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien i Nordeuropa.”

“BoxLink er et dynamisk transportfirma centralt placeret på Aarhus Havn. Vi er specialiseret i transport af skibscontainere, primært i Danmark.

Boxlink udfører dagligt transport til/fra Fredericia, Aalborg og Esbjerg. Vi udfører enkelte grænseoverskridende transporter mellem Danmark og de nordeuropæiske containerhavne.”

“Forventningerne til advokatydelser, og den måde de leveres på, ændrer sig hurtigt. Vi hilser forandringerne velkommen, for vi er opdraget til at omstille os hele tiden. Vores tilgang er baseret på ordentlighed og et innovativt mindset, ikke mindst når det kommer til udvikling af digitale løsninger. Vi sætter en ære i at hjælpe kunder, der deler disse værdier.”

“Danish Stevedore A/S er en dynamisk og alsidig virksomhed, der tilbyder en bred vifte af transport- og logistikløsninger indenfor godshåndtering, losning, vejtransport og søtransport. Vi er specialiseret i at tilpasse stevedoring og transportløsninger til den enkelte kundes behov.”