Program for konferencen “Fremtiden er lige om hjørnet”

–  Fremtiden er lige om hjørnet –

 Program for Konference 02. marts 2017  – ATG – Aarhus Transport Group

Aarhus Transport Group har samlet et stærk hold af specialister, politikere og erhvervsfolk som vil komme med et bud på hvordan fremtiden ser ud med deres øjne.

CEO at Frost Management, Associate Director at Deloitte Lars Mathiesen

Disruption –  Vi har fået en unik mulighed for at tiltrække Lars Mathiesen til vores Konference. Lars er netop hjemvendt fra USA hvor han har været på inspirationstur og har nogle spændende tanker og teorier med hjem som kan påvirke transporterhvervet i fremtiden

– Infrastruktur – Internetplatforme som kan styre kapacitet og bookings og kan  overtage speditørens rolle!  –  Droner, en ny transportform – Nye typer konkurrenter (f.eks Uber) – Finansiering, hvorfor vente 90 dage med at få sine penge når man kan få dem ”up-front” på få sekunder – Hvordan udnytter vi bedre kapaciteten på vores transportmidler.

Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen

Aarhus Havn er Danmarks største havn målt på omsætning, hvordan vil Aarhus Havn holde denne position og hvad er havnens fremtidsvisioner

Rådmand for Teknik og Miljø Aarhus Kommune Kristian Würtz

Aarhus har har haft udfordringer med Infrastrukturen i  og omkring Aarhus, men hvad er visionen for fremtiden og hvad kan borgerne forvente sig af de mange nye tiltag der er sat igang.   

Sektorchef Danske Busvognmænd, Lasse Repsholt

“I Aarhus tager man snart den nye letbane i brug. Det er et godt og vigtigt skridt for byens trafik og vækst, men vi skal videre. Der er  brug for flere investeringer i infrastruktur og forbedringer af den kollektive trafik. Byrådet har et godt øje til udvidelser af letbanen, men udviklingen (økonomisk, teknologisk og holdningsmæssigt) peger mere på Bus Rapid Transit som den rette løsning for byen”.

Mere højklasset, kollektiv trafik for de samme penge
2. En måde at udvikle Aarhus som by
3. Fremtidssikret, grøn og  højteknologisk transport fra det 21. århundrede
4. Passagerernes foretrukne valg.

Direktør Aarhus Lufthavn Peter Høgsberg

Debatten har raset omkring Aarhus Lufthavn og dennes placerig gennem rigitg mange år. Men hvad er status i grunden og hvordan ser fremtiden ud for  Aarhus Lufthavn. 

Shipping Manager, Transport & Compliance Grundfos A/S,  Flemming Nordentoft

En af Danmarks største virksomheder, Grundfos,  har på transport og logistik siden lavet store ændringer for at være top trimmet til fremtiden.

CEO – Chief Executive Officer Prime Cargo A/S,  Morten Nielsen

 E-handel logistik og distribution eller hvordan får vi succes med omnichannels.  Dansk e-handel  tordner fremad. Men hvordan håndterer man bedst  de mange komplekse  udfordringerne når man både skal styre online salg og leveringer  som er  booket via nettet,  samtidigmed man skal servicere de traditionelle retailsforretning.  

Innovationschef., ITD Brancheorganisation for den danske vejgodstransport,  Poul Bruun

 Førerløse lastbiler og skibe er på vej eller retter de er her allerede.  Hvordan vil det påvirke fremtiden.  Fremtidens ”intelligente” lastvogn er en rullende smartphone som selv booker værksted.

Praktiske oplysninger

Konferencen vil finde sted den 02 marts 2017 i Det nye Havnecenter, Vandvejen 7, 8000 Aarhus , fra kl.  13.00 til ca. 17.00. Indskrivning fra kl. 12.30)

Prisen for deltagelse vil være 500,00 kr (400,- kr + moms 100,- kr )  for ATG medlemmer

og  750,00 (600,00 kr + moms 150,00)  for ikke medlemmer.

Indbetaling til konto  2211 6889 802 047 (venligst oplys navn/firma)

Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske ved henvendelse til :

Aarhus Transport Group:  Jesper H. Hansen, Tel. 45 40363648, jhh@aarhustransportgroup.dk

Venligst oplys firma  samt navn på deltager(erne)  ved tilmelding. Sidste tilmelding 27 februar 2017

 

0 svar

Giv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar