Aarhus Transport Group afholder spændende konference

Sæt allerede nu  kryds i kalenderen den 02. marts 2017

Aarhus Transport Group afholder spændende Konference

 Fremtiden er lige om hjørnet  –

Aarhus Transport Group  afholder den 02. marts 2017 en spændende Konference, hvor vi vil se ind i fremtiden og sætte fokus på de mange spændende muligheder og udfordringer, som vi kan skimte lige rundt om hjørnet: Til land, til vands og i luften.

Konferencen vil omfatte temaerne transport, logistik, mobilitet og infrastruktur. Der er sammensat et stærkt team af meget kompetente indlægsholdere både fra den politiske verden og fra interesseorganisationer tilknyttet transporterhvervene samt topfolk indenfor transportsektoren.

_

Disruption vil også ramme din virksomhed! Hvad betyder den nye teknologi for transporterhvervet?  På konferencen prøver vi  at finde svarene.

Førerløse lastbiler og skibe er på vej. Hvordan vil det påvirke fremtiden.  Konferencen  prøver at give jer svarene.

Aarhus Havn er Danmarks største havn målt på omsætning, hvordan vil Aarhus Havn holde denne position og hvad er havnens fremtidsvisioner?  Vi får svarene på  Konferencen.

Aarhus har har haft udfordringer med infrastrukturen i  og omkring Aarhus, men hvad er visionen for fremtiden, og hvad kan borgerne forvente sig af de mange nye tiltag, der er sat i gang? Rådmanden giver svarene på konferencen.

Letbanen – Hvorfor skal der investeres  flere milliarder kroner i Letbanen i Aarhus og andre større byer i Danmark, når der findes alternative løsninger som ”Bus-Rapid-Transit – BRT” , som er lige så effektiv og til den halve pris? Det giver Konferencen et godt svar på..

Debatten har raset omkring Aarhus Lufthavn og dennes placering gennem rigtig mange år. Men hvad er status på projektet, og hvordan ser fremtiden ud for Aarhus Lufthavn?  Lufthavnsdirektøren giver svaret på Konferencen. 

En af Danmarks største virksomheder, Grundfos, har på transport- og logistiksiden lavet store ændringer for at være toptrimmet til fremtiden. Konferencen givet et indblik i Grundfos logistiske set-up.

_

Konferencen vil finde sted den 02 marts 2017 i Det Nye Havnecenter, Vandvejen 7, 8000 Aarhus , fra kl. 13.00 til ca. 16.30. Indskrivning fra kl. 12.30)

Så snart det endelige program for Konference forelægger vil det blive meldt ud.

Prisen for deltagelse vil være 500,00 kr (400,- kr + moms 100,- kr )  for ATG medlemmer

og  750,00 (600,00 kr + moms 150,00)  for ikke medlemmer.

Indbetaling til konto  2211 6889 802 047 (venligst oplys navn/firma)

Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske ved henvendelse til :

Aarhus Transport Group:  Jesper H. Hansen, Tel. (+45) 40 36 3648, jhh@aarhustransportgroup.dk

Venligst oplys firma, samt navn på deltager(-e)  ved tilmelding

 

0 svar

Giv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar